over mij

Nu ik dit schrijf ben ik 68 en  bijna 8 jaar chronisch ziek, d.w.z. linkszijdig verlamd na een zwaar herseninfarct in juni 2013. Op dat moment was ik in een klap gepensioneerd en werkloos en nog heel veel meer: immobiel, onthand, zwaar gehandicapt  en iemand met NAH(Niet Aangeboren Hersenletsel.), alsof het label: zwaar gehandicapt nog niet genoeg is

Van Zzp’er naar NAH’er.

k ben, kortom: mijn leven kwijt  en nam ook het leven van mijn partner  af, die  (moreel)verplicht het beroep van mantelzorger op zich nam om mij buiten een verpleeghuis te houden, waar ik, gezien de mate van afhankelijkheid wel thuis hoorde, maar vanzelfsprekend, gezien mijn leeftijd(60), nog niet in wilde., ook al had ik ook dat genomen zoals het was. Als het niet anders kon. Blij ben ik vaak dat ik thuis kon blijven. Uiteindelijk went alles en kunt u hier  het een en ander lezen over hoe ik gewend ben in mijn nieuwe leven. Hopelijk heeft iemand hier iets aan.

Passie voor rieten manden en het vlechtambacht

Om  nog een beetje verbonden te zijn met het werk dat ik van 1996 tot juni 2013 als ondernemer in rieten manden en cadeaus voor de zorgsector deed. S schrijf ik op deze website ook alles wat ik weet over rieten manden; het vlechtambacht, de vlechtmaterialen  en mijn advies over wat de beste rieten mand voor welk doel naar mijn op ervaring gebaseerde persoonlijke mening.

Welke rieten mand past u het best.

Desgewenst adviseer ik u graag over welke rieten mand u het best past voor uw doel, uw prijs en bij wie of waar u die mand in kunt kopen.

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s